Чиновницю Мінагрополітики судитимуть за 150 тисяч доларів хабара

 УНН

До Шевченківського районного суду Києва направлено обвинувальний висновок у відношенні чиновниці Міністерства аграрної політики за підозрою в отриманні 150 тисяч доларів хабара. Про це повідомили в прес-службі НАБУ.

Посадовій особі інкримінують скоєння злочину, передбаченого ч.4 ст.368 (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) КК України.

Чиновниці загрожує позбавлення волі на строк від 8 до 12 років з конфіскацією майна і позбавленням права обіймати певні посади або займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

За версією слідства, чиновниця МінАП (начальник відділу, в.о. директора Департаменту з управління державною власністю МінАП) вимагала та отримала від підприємця 150 тисяч доларів хабара за узгодження ліквідаційної маси збанкрутілого підприємства і участь в торгах з метою подальшого придбання майна цього підприємства.

Нагадаємо, 2 серпня 2016 року детективи НАБУ затримали начальника відділу, в.о. директора Департаменту з управління державною власністю МінАП. Під час обшуку в машині були вилучені грошові кошти, отримані чиновником в якості хабара.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення