Число загиблих під час нападу на військових у Тунісі сягнуло 50 осіб

 Reuters

50 людей загинули під час атаки ісламістських бойовиків на поліцейські та військові пости в Тунісі. Про це повідомляє Reuters із посиланням на заяву Міністерства внутрішніх справ країни.

Під час атаки в місті Бен-Гердан на тунісько-лівійському кордоні загинули 33 бойовики, 10 силовиків і сім цивільних осіб, йдеться в повідомленні. Шістьох терористів затримали. Associated Press уточнює, що серед цивільних жертв була 12-річна дівчинка.

Після атаки влада оточила розташований неподалік пляж у курортному місті Джерба, який користується популярністю у місцевих жителів і туристів. Вони також запровадили комендантську годину в Бен-Гердані і перекрили два проходи через кордон з Лівією.

Раніше повідомляли про 21 вбитого ісламістами.

Це вже другий такий випадок за тиждень. Зокрема 2 березня група терористів, імовірно бойовиків «Ісламської держави», перетнула тунісько-лівійський кордон і зчинила стрілянину з Нацгвардією за десять кілометрів від міста Бен-Гердан. Силовикам тоді вдалося вбити п'ятьох терористів.

У лютому влада Тунісу оголосила про завершення будівництва 200-кілометрової стіни вздовж кордону з Лівією, призначеної для захисту від бойовиків. Стіна встановлена на відстані 2 км від кордону.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення