Число жертв обвалення фабрики у Пакистані досягло 24 чоловік

 ТАСС

Рятувальники виявили вже не менше 24 загиблих при обваленні фабрики в місті Лахор на сході Пакистану, і, за прогнозами, число жертв трагедії буде рости, оскільки під руїнами залишаються ще понад 30 осіб. Про це повідомив у п'ятницю журналістам представник поліції Лахора, координуючий рятувальні роботи.

Чотириповерхова будівля фабрики по виробництву пластикових пакетів Plastic Industries, в якому, за уточненими даними, знаходилося понад 170 робітників, обрушилася в промисловій зоні Сундар в місті Лахор увечері 4 листопада.

Як повідомив координатор рятувальної операції капітан Мухаммад Усман, що теперішня чотириповерхова будівля фабрики по виробництву пластикових пакетів Plastic Industries, в якої, за уточненими даними, знаходилося понад 170 робітників, обрушилася в промисловій зоні Сундар в місті Лахор увечері 4 листопада. Як повідомив координатор "виявлені тіла 24 загиблих, вдалося врятувати 121 людину, не менше 30 ще залишаються під завалами".

Понад 110 з врятованих робітників отримали серйозні травми і госпіталізовані, при цьому, практично кожен третій з них знаходиться в критичному стані. За прогнозами рятувальників, роботи продовжаться ще два-три дні.

"Ми чуємо з-під уламків заклики про допомогу тих, хто виявився замкнутий в пастці стін, що обрушилися, і перекриттів і квапимося щосили, - відмітив Мухаммад Усман, - але об'єм робіт ще має відбутися дуже великий".

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення