Члени комітету Ради пішли на самоізоляцію

Члени комітету Верховної Ради з екології вирішили самоізолюватись після виявлення коронавірусу у нардепа Сергія Шахова. Про це повідомляє LB.ua з посиланням на нардепа від "Слуги народу" Олега Бондаренка.

"Члени комітету йдуть на самоізоляцію. Ми як відповідальні народні депутати йдемо в самоізоляцію для запобігання можливому поширенню інфекції", - сказав він.

За словами нардепа, поки всі депутати здорові. Їм рекомендували в разі виникнення ознак інфекції звернутися до лікаря. Поки тести ніхто робити не буде.

Водночас "Слуга народу" Євгенія Кравчук повідомила, що фракція збирає інформацію про хворих нардепів.

"Тим, хто безпосередньо контактував із Шаховим після 11 березня, рекомендавано бути на самоізоляції. Якщо є ознаки вірусного захворювання, то рекомендовано пройти тести на виявлення коронавірусу", - розповіла вона.

Зараз проводяться епідеміологічне розслідування, щоб встановити коло контактів Шахова, додала Кравчук.

"Ті, хто мав якісь ознаки захворювання, не приходили на засідання і не приїжджали до Києва. Поки ми таку інформацію (про хворих, - ред.) збираємо. Кожен заступник глави фракції контактує зі своєю групою і постійно перевіряє, хто як почувається", - зазначила Кравчук.

За даними ЗМІ, Шахов був на засіданні комітету з екології 12 березня. На ньому були присутні 12 нардепів: Леся Василенко (Голос), Олександр Фельдман (Батьківщина), Зіновій Андрійович, Ігор Кривошеєв, Олександр Мариковський, Юлія Овчинникова, Павло Якименко, Олег Бондаренко, Андрій Задорожний, Олена Криворучкіна, Едуард Прощук (всі - Слуга народу).

Сам Шахов стверджує, що був на засіданні комітету кілька хвилин і ні з ким "не цілувався і не обіймався".

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення