Чоловічий журнал Penthouse більше не буде друкуватись

 Lenta.ru

Видавець чоловічого журналу Penthouse відмовиться від друкованої версії видання. Надалі журнал буде виходити тільки в онлайні. Точну дату виходу останнього паперового видання поки не вибрано, повідомляє в понеділок, 18 січня, The Verge.

Компанія, яка володіє Penthouse -FriendFinder Networks заявила, що видання переосмислено у відповідності з оптимальним способом споживання медіаконтенту в сучасному світі.

Зміст журналу не зміниться. Офіс редакції в Нью-Йорку закриють, співробітників переведуть у новий офіс в Лос-Анджелесі, де розташовується штаб-квартира FriendFinder Networks.

Журнал Penthouse заснований в 1965 році у Великобританії, а в 1969-му з'явився в США. Видання, яке печаталось в розпал сексуальної революції, позиціонувалося як «журнал про секс, політику і протест».

У період з 1998 по 2005 рік журнал змінив формат і замість еротичних знімків став публікувати матеріали порнографічного характеру.

У вересні 2013-го FriendFinder Networks заявила про банкрутство.

У грудні того ж року суд схвалив план компанії з реорганізації. На піку популярності тираж Penthouse перевищував 5 мільйонів екземплярів в місяць. У 2012 році він скоротився до 109,8 тисячі копій в місяць.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення