Чоловік через річку намагався незаконно потрапити до Чорнобиля

Сьогодні, вранці на річці Уж Київської області працівники ДСНС врятували чоловіка, якого унесло течією, він намагався незаконно потрапити на територію зони відчуження. Про це повідомляє прес-служба ГУ ДСНС України у Київській області.

“Рятувальники ДСНС о 04:05 виявили потерпілого 1985 року народження ( якого унесло течією на річці Уж — ред.). Знесиленого, з вираженими ознаками переохолодження, рятувальники доставили чоловіка на берег. (Він намагався незаконно потрапити в зону відчуження — ред.). Від медичної допомоги потерпілий відмовився та був переданий представникам Національної поліції”, — йдеться в повідомленні.

Як з’ясувалося, троє молодих людей, о 00:00, взявши із собою спорядження, вирішили незаконно потрапити на територію зони відчуження та зони безумовного (обов’язкового) відселення. Переправляючись в брід, одного з товаришів унесло течією річки. Пізніше, коли юнак вибрався на сушу, йому вдалось вийти на телефонний зв’язок, і повідомити, що він не в змозі повернутись самостійно. Залишивши геомітку, товариші направились до пункту поліції, звідки і надійшло повідомлення рятувальникам.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення