Чоловік, гуляючи з собакою, знайшов послання в пляшці 82-річної давнини (фото)

Житель британського острова Джерсі виявив пляшку з листом 82-річної давності. Про це повідомляє видання Daily Mail.

55-річний Найджел Хілл (Nigel Hill) гуляв з собакою і випадково знайшов скляну пляшку з посланням, датованим 5 вересня 1938 року. Записка була залишена на клаптику картонної упаковки з-під торта. Там було написано: «Якщо ви знайшли цю пляшку, будь ласка, зв'яжіться з Джоном Стейплфордом (John Stapleford) і додайте фотографію». В кінці листа автор вказав свою адресу.

Хілл розмістив інформацію про знахідку на своїй сторінці в Facebook. Незабаром йому вдалося зв'язатися з жінкою, яка на поточний момент проживає за вказаною в листі адресою.

«Вона сказала, що не пам'ятає жодного Джона Стейплфорда. У тому будинку вона живе останні 30 років», - розповідає Хілл. Потім вона подивилася імена минулих власників і виявила, що Стейплфорд придбав цей будинок в 1921 році.

Британець зазначив, що він хотів би знайти родичів Стейплфорда і передати їм пляшку з листом. Хілл вивчив базу реєстрацій народжень і смертей і знайшов автора послання. З'ясувалося, що Стейплфорд народився 4 серпня 1889, а помер 2 грудня 1980 року в англійському графстві Норфолк.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення