Чоловік, який бив і грабував жінок в Києві, втік в інше місто

У Києві чоловік регулярно нападав на жінок. Жертвами дій 27-річного зловмисника стали п'ять мешканок Києва, однак слідчі вважають, що він може бути причетний до значно більшої кількості злочинів.

На даний момент відомо про п'ять його нападах: чотири - в Голосіївському районі і один - в Святошинському районі. Про це повідомляє Інформатор

Постраждалі дали одні і ті ж свідчення: невідомий підбігав до них на вулицях і в під'їздах, бив, забирав у них цінні речі і тікав. В ході проведення оперативно-розшукових заходів поліцейські встановили особу зловмисника. Ним виявився житель столиці, 1991 року народження, який в лютому 2019 роки тільки вийшов з в'язниці, де відбував покарання за аналогічний злочин.

Затримали його в Кіровоградській області. Щоб уникнути покарання, злочинець виїхав з Києва. Фігуранта доставили в Головне управління Національної поліції в місті Києві, де він на даний момент дає свідчення слідчим. Отриману інформацію ретельно перевірять, адже у слідства є підстави вважати, що кількість злочинів може перевищувати десятки. Також з ним проведуть ряд слідчих дій, в тому числі впізнання.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення