Чоловік, якого підозрюють у вбивстві студенток в Харкові, виїхав з України – ЗМІ

Підозрюваний у вбивстві двох іноземних студенток на Салтівці в Харкові чоловік зараз перебуває за межами України. Про це повідомляє NewsRoom із посиланням на свої джерела в силових структурах.

За даними видання, зараз правоохоронці очікують підтвердження інформації з країни, де імовірно переховується зловмисник.

Крім того, правоохоронці не підтвердили інформацію про розшук 26-річного фітнес-тренера і екс-засновника благодійного фонду Аделя Аль-Мадані, якого в соцмережах і окремих ЗМІ назвали можливим убивцею. Однак джерела видання стверджують, що призер чемпіонату України з бодібілдингу не є підозрюваним у цій справі. На своїй сторінці в Instagram уродженець Харкова також спростував інформацію про причетність до трагедії.

"Коли все з'ясується і встане на свої місця, я сподіваюся, що ті, хто поширює цю неперевірену інформацію, публічно вибачаться за наклеп", - написав він

Як повідомлялося раніше, 3 січня близько 9:30 до Київського відділу звернувся 19-річний чоловік із проханням встановити місцезнаходження його подруг, з якими він разом учиться на другому курсі університету

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення