Чоловік, якого збив кортеж Ярославського, виявився раніше судимим мешканцем Харківської області (відео)

Внаслідок наїзду авто з кортежу Ярославського поблизу Чугуєва загинув 36-річний житель Чугуївського району.

Про це Суспільному 11 лютого повідомила речниця поліції Харківщини Олена Баранник.

За її словами, більш детальну інформацію про загиблого у поліції нададуть згодом на офіційному сайті управління.

Загиблий — раніше судимий чоловік, підтвердили у поліції. Про це 11 лютого, посилаючись на власні джерела, написав у Facebook редактор видання "Цензор.нет" Юрій Бутусов.

За його даними, востаннє загиблий звільнився з колонії 31 грудня 2021 року, а 9 лютого вночі вийшов на прогулянку.

"Однак, ким би не він не був, якби машини не рухалися з великим перевищенням допустимої швидкості, людина залишилася б живою. А за такої швидкості, шансів загальмувати у водія або ухилитися від удару у жертви не було. Вдома його чекала мати", — написав Бутусов.

Відомо, що вночі кортеж бізнесмена Ярославського збив на смерть чоловіка. Нібито водій бізнесмена намагався взяти провину на себе. Низка українських ЗМІ повідомили з посиланням на свої джерела, що 10 лютого літак Ярославського начебто залишив Україну та вилетів до Лондона. 62-річний Олександр Ярославський є президентом фінансово-промислової групи DCH (Development Construction Holding).

Серед активів групи Харківський тракторний завод, залізорудне підприємство "Суха балка", Дніпровський металургійний завод тощо.

Раніше Ярославський був співвласником Укрсиббанку. Він також з 2005 до 2012 року був президентом харківського футбольного клубу "Металіст", а потім повернув собі цю роль в серпні 2021 року.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення