Чоловік на смерть отруєної киянки допускає, що причиною смерті могли бути не суші

Чоловік, жінка якого загинула в результаті отруєння в орендованій квартирі в Шевченківському районі Києва, вважає, що причина смерті жінки криється в орендованій квартирі її подруги, повідомляють ЗМІ.

За його словами, дружина планувала переночувати у подруги Юлі і на квартиру вони прийшли в 22:30.

«Повечеряли, як сказала мені Юля тільки суші, які замовили в «Мафії». Випивки не було, як каже Юля. А дружина точно з дому спиртне не везла. В дві години ночі Ольга пішла спати, а Юля душ приймала. Коли вийшла з ванни, як вона каже, їй стало погано, втратила свідомість. У себе прийшла у дев'яту ранку, тоді і викликала швидку», - заявив Павло.

Про смерть дружини Павла повідомили поліцейські в п'ятницю близько 11 ранку. З подругою дружини йому вдалося поговорити в лікарні, зараз вона вже на зв'язок виходити відмовляється.

«Дзвонив Юлі, але слухавку підняв чоловік, який назвався її адвокатом. Він сказав, що Юля, поки не отримає результати експертизи, розмовляти ні з ким не буде. Зараз телефон у неї відключений. Всі хочуть розібратися, що сталося, а одна людина відмовляється», - каже чоловік.

Зі слідчим чоловік померлої поки не спілкувався.

«Вчора нам пообіцяли результати експертизи. Сьогодні повідомили, що будуть тільки через два тижні. Я не знаю, що думати про смерть дружини. Причина криється в тій квартирі», - акцентував він.

За словами Павла, його дружина дружила з Юлією Поліщук близько 10 років.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення