Чоловік погрожував підірвати гранату в багатоповерхівці на Львівщині

 УНН

Через сварку з дружиною чоловік погрожував підірвати у квартирі п’ятиповерхового будинку у Червонограді бойову гранату РГД-5. Про це повідомили в прес-службі поліції Львівської області.

У Червоноградський відділ поліції 29 вересня о 16.00 на оперативну лінію “102” звернувся 48-річний місцевий мешканець. Чоловік повідомив, що його знайомий, котрий мешкає у сусідній п’ятиповерхівці, погрожує підірвати гранату.

Як встановили правоохоронці, у квартирі проживає сімейна пара — 50-річний чоловік з дружиною. Між подружжям сталась сварка, під час якої дружина пішла з дому. Тоді чоловік взяв гранату та заявив, що підірве її, якщо жінка не повернеться.

“Він перебував у стані алкогольного сп’яніння і тримав у руках гранату. Як ми встановили пізніше, це була бойова граната РГД-5. Звідки чоловік її взяв, ми зараз з’ясовуємо, але він — учасник бойових дій, ніс службу в зоні АТО”, — розповів заступник начальника Червоноградського відділу поліції Віталій Панасюк.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) КК України.

Санкція статті передбачає покарання — позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення