Чоловік помер від удару струмом під час гри на мобільному телефоні

У місті Нан, адміністративному центрі однойменної провінції на півночі Таїланду, чоловік помер у власному ліжку під час гри на підключеному до зарядного пристрою мобільному телефоні. Про це повідомляє видання Daily Mail.

Тіло 32-річного кур'єра Тіннакорна Раттанауппафана виявили в п'ятницю, 1 травня. Колеги вирішили його відвідати, так як він два дні не з'являвся на роботі і не виходив на зв'язок.

Раттанауппафан лежав на матраці біля вікна. В руках він тримав обвуглений телефон, підключений до зарядного пристрою. Друзі спробували розштовхати приятеля, але незабаром зрозуміли, що він мертвий, і викликали поліцію. Оглянувшии тіло, поліцейські дійшли до висновку, що чоловік помер два дні тому.

Друзі покійного стверджують, що у нього не було будь-яких серйозних життєвих проблем або ворогів, проте він приділяв надто багато часу мобільним ігор.

Тіло тайца направили на посмертну експертизу. Попередньо поліцейські визнали причиною його смерті нещасний випадок.

«В результаті попереднього розслідування ми не виявили слідів боротьби. Тому ми вважаємо, що він помер від удару струмом, так як на його руках є електричні опіки», - заявив підполковник поліції Самран Вонгчайя

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення