Чоловік розчавив подругу автомобілем об металеві ворота: суд виніс вирок

35-річному чоловіку, який умисно вбив свою подругу, суд призначив покарання у вигляді 8 років позбавлення волі. Про це повідомила пресслужба Харківської обласної прокуратури.

"22 листопада 2018 року чоловік на автомобілі разом зі своєю подругою приїхали на територію одного із гаражних кооперативів Харкова. Між ними виник словесний конфлікт, у ході якого дівчина вийшла з автомобіля та намагалась піти від нього. Чоловік, керуючи технічно-справним автомобілем, умисно здійснив наїзд на потерпілу, притиснувши її до металевих воріт аварійного виїзду з кооперативу. Внаслідок отриманої сукупної травми грудей, живота, тазу та нижніх кінцівок, що ускладнилась розвитком травматичного шоку, дівчина померла", - повідомив керівник місцевої прокуратури Руслан Скуратович.

Встановлено, що стосунки між обвинуваченим та дівчиною були складними і супроводжувались постійними ревнощами з його боку.

У суді чоловік своєї вини не визнавав. Факту наїзду він не заперечував, проте наполягав, що стався нещасний випадок. Однак доказів, наведених стороною обвинувачення, виявилось достатньо для винесення обвинувального вироку.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення