Чоловік розіп’яв цвяхами свою кохану, облив бензином і підпалив (відео)

Мешканець Єкатеринбурга РФ прибив ноги своєї жінки до дошки, а потім підпалив її і загасив. Вона змогла врятуватися лише спеціально влаштувавши ДТП. Про випадок пишуть росЗМІ.

Увечері 41-річна Ольга повідомила 32-річного Олега, що ночуватиме у мами — жінці набридли постійні скандали, і вона відключила телефон. Через два дні чоловік помітив Ольгу на вулиці, коли вона чистила свою машину. Олег запропонував поговорити в затишному місці та повів Ольгу до гаража, де напав на неї та почав бити.

Спочатку Ольга успішно відбивалася ногами, і тоді Олег захотів позбавити її "зброї". Він узяв у гаражі молоток із цвяхами і прибив ступні жінки до дошки, щоб вона ними не розмахувала. Потім, заспокоївшись, він вийняв цвяхи і попросив відвезти його до Азбеста, на що Ольга спочатку відповіла відмовою. Тоді Олег спробував її "умовити": він облив жінку бензином, підпалив і тут же загасив — водійка таки мала бути живою.

Злякавшись за своє життя, жінка все ж таки сіла за кермо і поїхала в Азбест. За першої ж нагоди вона влаштувала ДТП — врізавшись в іншу машину, вона врятувала собі життя. Поліцейські знайшли її у жахливому стані — Ольгу передали лікарям, у неї діагностували опік верхніх кінцівок, сідничних областей, верхніх дихальних шляхів, шиї та обличчя загальною площею 15–20%. Ольга перебуває у лікарні у тяжкому стані. Крім опіків у неї множинні забої. Олег у цей час вибіг із машини та втік у ліс. Пізніше його вдалося впіймати.

Початок знущань з жінки з Єкатеринбурга — на цьому відео чоловік починає бити її, коли вони приїжджають до гаража.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення