Чоловік, що втратив сім'ю під час пожежі в Кемерово, назвав Путіна "царем" (відео)

 СЕГОДНЯ

Житель Кемерово Ігор Востриков, що втратив в пекельній пожежі в ТЦ "Зимова вишня" жінку та 3-х дітей, раптово передумав критикувати путінський режим. Він виступив з хвалебною одою на адресу російського лідера.

Про це повідомляє telegram-канал "Відкрита редакція".

Під час пожежі в кемеровському торговому центрі Востриков втратив трьох дітей, дружину і сестру.

Після цього на мітингу в Кемерово невтішний чоловік жорстко розкритикував Путіна за корупцію. Однак він швидко "одумався".

Востріков дав прес-конференцію, в якій на повному серйозі назвав Путіна "царем", запевнивши, що ні він, ні губернатор Кемеровської області Тулєєв не винні в трагедії, що трапилася. Чоловік також закликав росіян перестати влаштовувати масові мітинги через пожежу, лякаючи Майданом.

"Ми не будемо вирішувати проблеми через мітинги, мітинги потрібні "майданщикам". Проблема не в Путіні і вже тим більше не в Амарі Гумировичі. Володимир Володимирович у нас не президент, а цар. Влада повинна бути сильна – на мою думку. Структури під ним його бояться, звіти нечесні дають", – заявив він.

Крім того, Востриков стверджує, що двері в нещасливий кінозал на четвертому поверсі спочатку були відкриті. Рішення замкнути дітей нібито прийняв якийсь чоловік, який теж знаходився всередині.

Також Востриков вважає дивним, що під час гасіння пожежі не були використані вертольоти. Житель Кемерово також сумнівається, що пожежники прибули на місце пожежі без затримки. Раніше очевидці вже повідомляли, що їм довелося руками пересувати автомобілі на парковці, щоб рятувальники і пожежники могли під'їхати до місця НП.

Всього, згідно з офіційними даними, загинули 64 людини, 41 з них – дитина. Втім, багато жителів Кемерово все одно впевнені, що загиблих значно більше.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення