Чоловік у балаклаві з електрошокером напав на перехожого у Києві

 УНН

У Києві затримали зловмисника, який із електрошокером напав на перехожого у Дарницькому районі столиці, передає УНН з посиланням на відділ комунікації поліції Києва.

Як зазначається, близько 19-ї години вечора до чергової частини управління поліції у Дарницькому районі надійшло повідомлення про розбійний напад на киянина. На місце події виїхала слідчо-оперативна група.

За місцем виклику правоохоронці встановили, що постраждалий поспішав на ділову зустріч. До нього підбіг невідомий чоловік у балаклаві, погрожував фізичною розправою і, застосувавши електрошокер, відібрав сумку з ноутбуком. Із місця події намагався втекти, але його оперативно затримали із речовим доказом, додали у поліції.

Вказано, що зловмисником виявився 39-річний раніше судимий уродженець Донецької області. До столиці, з його слів, приїхав у пошуках роботи.

Чоловіка затримали і перевіряють його причетність до аналогічних злочинів на території Києва.

Слідчим відділом Дарницького управління поліції розпочато кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого ч.1 ст.187 (Розбій) Кримінального кодексу України. Нападнику загрожує до семи років ув'язнення.

Нагадаємо, у грудні минулого року у столиці також стався напад з електрошокером на киянина.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення