Чоловік у Маріуполі порізав себе ножем і накинувся на медиків

 УНН

У Маріуполі чоловік порізав себе ножем і накинувся на медиків. Про це повідомили співробітники міської станції екстреної допомоги Маріуполя.

Сьогодні вночі в Кальміуському районі Маріуполя 23-річний чоловік порізав себе ножем, через те що дружина сказала, що його не любить. А потім накинувся на лікарів, які намагалися надати йому допомогу.

У будинку на вулиці Перекопській в той вечір зібралася велика компанія, включаючи і батьків чоловіка. Вони святкували. У розпал веселощів молодий чоловік вирішив поставити своїй дружині питання, а чи любить вона його. І у відповідь почув "ні". Це засмутило чоловіка. Він схопив ніж і почав гарячково різати собі руки, груди, живіт. Потім став бігати по кімнаті. Його близькі викликали швидку допомогу.

Виклик на пульт 103 надійшов о 1:15 сьогодні, 23 грудня. Вже за 7 хвилин бригада була на місці. Однак надати допомогу постраждалому медики просто не могли. Міцної статури чоловік став чинити опір, накинувся на лікаря і фельдшера швидкої допомоги, лаяв їх нецензурно, відштовхував і тікав. Лікар змушений був викликати наряд поліції. Однак допомоги від правоохоронців медики так і не дочекалися.

Дебошира стали скручувати всією великою компанією родичів, друзів і лікарів. Близько другої години ночі його вдалося заштовхати в санітарну машину і доставити в лікарню.

Нагадаємо, на території дитячого садка в Маріуполі виявили тіло чоловіка.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення