Чоловік вбив літню жінку у Львові

 СЕГОДНЯ

Правоохоронці у Львові розслідують вбивство 77-річної жінки. Як встановили поліцейські, до скоєння вбивства причетний син хворої жінки, за якою доглядала загибла. Про це повідомили у відділі комунікації поліції Львівської області.

У Залізничний відділ поліції 14 грудня о 14.25 надійшло повідомлення від мешканця одного з багатоквартирних будинків по вул. Виговського про сімейну сварку в квартирі сусідів. На місце події виїхали правоохоронці. У квартирі вони виявили тіло літньої жінки без ознак життя з травмами голови.

“Встановлено, що загибла — 77-річна львів’янка. Вона доглядала за своєю хворою сусідкою, з якою проживала в одному під’їзді. У цієї хворої жінки є син, котрий в той день прийшов до матері у стані алкогольного сп’яніння, посварився з сусідкою і наніс їй кілька ударі по голові. Внаслідок отриманих травм жінка померла на місці події. Чим зловмисник наносив удари, зараз встановлюють експерти — біля тіла лежали молоток і табуретка”, — розповів заступник начальника Залізничного відділу поліції підполковник поліції Роман Білик.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.115 (умисне вбивство) КК України. Санкція статті передбачає покарання — від 7 до 15 років позбавлення волі. Зловмисник, 47-річний львів’янин, затриманий в порядку ст.208 КПК України. Невдовзі суд обере для нього міру запобіжного заходу. Проводиться досудове розслідування.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення