Чоловік вбив старшого брата, жертва померла одразу (фото)

На Сумщині поліція затримала чоловіка, який вбив рідного брата. Про це повідомили у Відділі комунікації поліції Сумської області.

"У ході раптово виниклої сварки 34-річний житель Роменського району вхопився за ніж та вдарив ним свого брата. В результаті чого від отриманих травм останній помер на місці події, а зловмисник дає свої покази в поліції", - йдеться у повідомленні.

Подія сталася в одному із сіл Роменського району. До поліції надійшло повідомлення від диспетчера "швидкої" про отримання ножового поранення 37-річним чоловіком.

Виїздом на місце події встановлено, що того дня під час спільного вживання алкогольних напоїв між братами виникла сварка. У ході якої один з них, не втримавши агресії, схопився за ножа та вдарив ним свого противника.

Від отриманих тілесних ушкоджень чоловік помер на місці події. Його тіло направлено на судово-медичну експертизу для встановлення причин смерті.

За даним фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України "Умисне вбивство". Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років. Тривають слідчі дії.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення