Чоловік викрав неповнолітню племінницю і чотири дні ґвалтував її

 Канал 24

Раніше судимий чоловік викрав свою 17-річну племінницю, чотири дні він утримував дівчину зв’язаною в дачному будинку і ґвалтував її. Трагедія трапилася на Харківщині у новорічну ніч на очах у батьків потерпілої.

Неповнолітню викрали, коли їй залишалося дійти до батьків півтори сотні кроків.

Як пише ТСН, спочатку рідні подумали, що це новорічні забави. Але дівчина не повернулася ні на ранок, ані за добу.

Чотири дні неповнолітню шукали односельці і поліція, але слідів дівчини не було.

На четвертий день вночі полонянка сама з'явилася у сільській крамниці. Дівчина прийшла босоніж і у стані шоку. Продавець одразу подзвонила батькові потерпілої.

Як з’ясувалося, викрав дівчинку її ж двоюрідний дядько. Від часу викрадення він тримав її в дачному будинку на околиці села. Коли він вийшов кудись, дівчина вибила вікно і втекла.

Він тримав її зв'язаною та ґвалтував. У будинку ми знайшли склянки від алкоголю у великій кількості, сигарети, продукти харчування, презервативи, одяг потерпілої, нижню білизну,— розповів слідчий Вовчанського райвідділу поліції Максим Котляров.

Горе-родича вже спіймали. У минулому в чоловіка вже три судимості. На цей раз йому доведеться відповідати, окрім незаконних дій щодо неповнолітньої, ще й за пограбування дачного будинку та сільської крамниці

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення