Чоловік залпом випив пляшку віскі і помер

У Великобританії житель графства Дорсет залпом випив пляшку віскі, після чого помер через алкогольну інтоксикацію. Про це пише Daily Mirror.

Повідомляється, що 30-річний Семюел Девіс пристрастився до алкоголю після смерті матері в 2016-му році.

"Чоловік повертався додому від друга. В гостях він випив дві пляшки пива і пляшку віскі. Потім Девіс купив ще одну пляшку віскі об'ємом 0,7 літра. Англієць випив її залпом всього лише за 5 секунд. У такому стані його посадили в машину вітчима. Пізніше той виявив, що пасинок не подає ознак життя", - йдеться в статті.

Після невдалої спроби реанімувати чоловіка на місці, лікарі, які приїхали на виклик, забрали його до лікарні. Там він помер увечері того ж дня. На 100 мілілітрів його крові припадало 609 мікрограмів алкоголю - ці значення в сім разів перевищують дозволений в Великобританії для водіїв ліміт.

За фактом смерті чоловіка досі триває розгляд. За офіційною версією, Девіс помер від того, що в його крові містилася концентрація алкоголю, що перевищує граничну, і є несумісною з життям.

Експерт, який розслідує смерть Девіса, зізнався, що ніколи в житті не бачив такої кількості спиртного в організмі людини.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення