Чоловік зарізав 6-річного сина та наклав на себе руки

У Краснодарі Рф місцевий житель зарізав сина з легкою формою аутизму, після чого вбив себе. Про це повідомила «Комсомольська правда» з посиланням на джерело в правоохоронних органах.

За даними криміналістів, які оглядали місце події, у дитини знайшли кілька ножових поранень в області шиї і ключиці, у батька була «розтрощена грудна клітка».

За даними Слідчого комітету, подія трапилася ще 31 січня. У той день мати хлопчика написала в поліцію заяву про зникнення сина. За її словами, ввечері, близько 19 години, чоловік взяв з собою сина і кудись пішов. Він забрав свій паспорт, але залишив вдома свідоцтво про народження дитини. Мати турбувалася за сина через його розлади, так як він насилу переносив стрес.

Жінка також розповіла, що чоловік надіслав їй в соцмережі відео, зняте на камеру мобільного телефону. У ньому він нібито повідомив, що хоче нашкодити дитині, після чого відключив телефон і перестав виходити на зв'язок. За даними журналістів, тіла 33-річного чоловіка і його 6-річного сина були знайдені місцевим мешканцем.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення