Чоловіка, який влаштував криваву різанину в одеському ТЦ, взяли під арешт

 Думская

За клопотанням прокуратури 44-річному одеситу, який намагався вбити свою колишню дружину в торговому центрі в Одесі, обрали запобіжний захід у вигляді утримання під вартою.

Як повідомили в прес-службі відомства, встановлено, що чоловік наніс жінці більше 10 поранень. Кухонний ніж він приніс з собою. Зловмисника затримали свідки злочину при спробі втечі з місця.

Триває досудове розслідування у кримінальному провадженні за ч. 2 ст. 15, ч. 1 ст. 115 КК України.

Нагадаємо, кривавий інцидент стався в неділю близько 19 годин. Чоловік прийшов на місце роботи своєї колишньої дружини, запідозривши її у викраденні його легкового автомобіля. Під час конфлікту і словесної перепалки він з помсти завдав їй ножові поранення.

Тим часом «Думська» поспілкувалася з подругою постраждалої Юлією, яка була свідком трагедії. Вона розповіла, що Олена — так звати потерпілу — не мала поняття, про яку викрадену машину йде мова. Жінка не бачила колишнього чоловіка більше півроку – він таємно відвіз їх двох дітей до Росії і останнім часом разом з ними жив там.

«У них були суди з приводу дітей. В той день вона не очікувала його побачити, тому що взагалі не мала поняття, що він повернувся в Україну. Вона боялася його - це не перший раз, коли він намагався її вбити. Були й заяви в міліцію, але йому вдавалося все зам'яти. В той день він зробив це свідомо, і коли завдавав їй удари, говорив: «Ти будеш помирати повільно і боляче», — розповіла Юлія.

За словами подруги постраждалої, в даний час діти перебувають з родичами батька. Після того, що сталося, їх заберуть рідні Олени.

Тим часом медики оцінюють стан постраждалої як стабільно важкий. Можливо, належить ще одна операція.

До речі, захист підозрюваного збирається оскаржити обрану міру запобіжного заходу і готує апеляцію.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення