Чоловіку, який вбив підлітка на станції фунікулера у Києві, оголосили підозру

Водієві Управління держохорони оголосили підозру в умисному вбивстві, яке сталося вчора на станції фунікулера в Києві. Про це повідомило Державне бюро розслідувань.

Правоохоронця затримали, він уже відсторонений від виконання своїх обов’язків. Його командування надає повне сприяння у проведенні невідкладних слідчих дій.

Йому повідомлено про підозру в умисному вбивстві. Санкція статті передбачає покарання — до 15 років позбавлення волі.

Наразі тривають слідчі дії. Працівники ДБР проситимуть суд обрати йому запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Нагадаємо, що вчора, 7 квітня, на станції столичного фунікулера виник конфлікт між чоловіком, який служить водієм в Управлінні державної охорони, та неповнолітнім. Після виходу з вагона на верхній станції правоохоронець штовхнув підлітка.

"Той упав, розбив головою скло, отримавши смертельний поріз шиї. Неповнолітній помер на місці події", — йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, у соціальних мережах ввечері 7 квітня писали, що в Києві на станції фунікулера хлопець під час сварки розбив скло й уламком смертельно порізав іншого юнака. Конфлікт між молодиками стався на верхній станції фунікулера, що виходить до будівлі Міністерства закордонних справ та Михайлівського Золотоверхого монастиря.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення