Чому Юрій Луценко цікавиться будівельним бізнесом?

Розповідають, що у Генерального прокурора України Юрія Луценка є узгоджений з апаратом президента список "посадок". Забудовники та будівельні магнати займають у ньому досить таки велику квоту. Про це на свої сторінці у фейсбук написав екс-головний редактор Evolution Media Олександр Дубинський

"Карплюки, федоренки, войцеховские - це тільки початок. У зв'язку з чим виникає питання:" Хто їх туди "вносив" і хто ж це у БПП чи біля БПП так цікавиться будівельним бізнесом? Варіанти відповідей вже можна озвучити :

- Вадім Столар

- Максим Микитась (близька до Льовочкіна людина, яка "продає" лояльність Опоблока владі )

За словами Дубинського, Юрій Віталійович Луценко не хоче бути як Шокін. Він хоче бути, як Янукович. У сенсі, президентом після "бекграунду"

Нагадаємо, що Вадим Михайлович Столар — український підприємець і політик, народний депутат України VI скликання. Один з акціонерів CityCommerce Bank, співвласник київського бізнес центру Tower. Екс-керівник Патронатної служби Голови Київської міської державної адміністрації (КМДА) . Директор ООО «Киевоблжилстрой»

Вадима Столара вважають людиною, яка досить давно має відношення до групи впливу Фірташа-Льовочкіна. У резонансній справі з торговим центром над метро «Театральна» (там потім оселився Музей Києва, але це відбулося тільки після тривалої судової тяганини) поруч з ім'ям Столара фігурувало ім'я російського бізнесмена Вагіфа Алієва. Той разом з Фірташем будував бізнес-центр «Парус». А ще кажуть, що Столар в непоганих стосунках з Борисом Ложкіним та родиною Черновецьких. За твердженням деяких ЗМІ, був одним із співзасновників ТОВ «Еліта-центр»

Максим Микитась з червня 2010 року є президентом Української державної будівельної корпорації "Укрбуд". З червня 2014 року по жовтень 2015 року був депутатом Київської міської ради в складі фракції "УДАР-Солідарність".

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення