Чому після Сирії Росія може почати бомбити Україну - військовий

 Обозреватель

Міф про те, що російська армія є другою за потужністю у світі після американської, безнадійно застарів. Москва охоче демонструє на різних авіашоу і парадах новітні військові розробки, але при цьому її літаки все частіше падають, а танки погано заводяться.

Добре навчений і озброєний контингент РФ обчислюється не більш ніж 20-30 тисячами військових. А покликані в останні місяці в армію зеки і бомжі не можуть протистояти найпотужнішим арміям світу. Тому Україні не вигідно заморожувати військовий конфлікт на Сході, а необхідно готуватися до звільнення своїх територій. Про це в ексклюзивному коментарі "Обозревателю" заявив командир розвідувальної роти 131-го батальйону Збройних сил України Ігор Мазур, який брав участь у війнах в Грузії і Чечні.

"Росіяни грають міфами. Вони наводять дані, що у них - більше танків і ракетних комплексів, ніж у США. Але замовчують про те, що умови їх зберігання та догляду далекі від стандартів, взятих на озброєння в арміях США, Англії чи Франції. Навіть на парадах російські танки глухнуть або загоряються. Або їх взагалі не можуть витягнути на плац, тому змушені виганяти на парад замість військової техніки картонні макети ", - нагадав він.

Людмила Микитюк. Обозреватель.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення