Чотириразову олімпійську чемпіонку ґвалтував у збірній лікар-педофіл

 Обозреватель

Чотириразова олімпійська чемпіонка зі спортивної гімнастики Сімона Байлс виступила з гучною заявою. Спортсменка звинуватила колишнього лікаря збірної США Ларрі Нассара в сексуальному насильстві, зізнавшись, що медик-педофіл домагався її в неповнолітньому віці.

"Багато хто з вас знають мене як щасливу, веселу і енергійну дівчину. Але останнім часом я відчувала себе розбитою, і чим сильніше я намагалася заглушити свій внутрішній голос, тим голосніше він звучав. Я більше не боюся розповісти свою історію. Я теж є однією з багатьох гімнасток, які піддалися сексуальному насильству з боку Ларрі Нассара", - написала 20-річна спортсменка в Twitter.

Байлз зазначила, що раніше у неї було багато причин, щоб приховувати те, що сталося. Однак тепер вона розуміє відсутність провини у всій цій історії.

"Дуже довгий час я задавалася питанням: "Чи була я занадто наївна? Чи була я сама винна в цьому?". Тепер я знаю - ні, я не буду і не повинна нести відповідальність за те, в чому винен Нассар, Федерація гімнастики США і інші", - твердо заявила атлетка.

Нагадаємо, раніше в сексуальних домаганнях Нассара звинуватила олімпійська чемпіонка Лондона Маккейла Мероні . В цілому, цивільні позови зі звинуваченнями на адресу лікаря подали понад 130 жінок, більша частина з яких - спортсменки. Нассар засуджений до 60 років тюремного ув'язнення.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення