Чотирьох суддів судитимуть за участь у терористичній організації

 УНН

У Луганській області до суду направлено обвинувальні акти щодо чотирьох суддів, які підозрюються в участі в терористичній організації. Про це повідомили в прес-службі ГПУ.

Прокуратурою Луганської області до суду направлено обвинувальні акти щодо чотирьох суддів, які обіймають посади суддів в "судовій гілці влади" так званої "ЛНР", за звинуваченням у скоєнні кримінальних злочинів за ч.1 ст.258-3 (участь і сприяння діяльності терористичної організації) КК України.

Встановлено, що вказані особи, будучи діючими суддями Краснолуцького та Брянківського міського суду Луганської області, розділяючи погляди учасників так званої "ЛНР", з метою зміцнення незаконної влади і бажаючи сприяти її діяльності, стали активними учасниками терористичної організації.

Правоохоронці встановили, що з вересня 2015 і по теперішній час зазначені особи, перебуваючи на тимчасово окупованій території, здійснюють правосуддя від імені так званої "ЛНР" і виносять незаконні рішення, які суперечать основоположним принципам Конституції України, а також іншим законодавчими актам України.

Оскільки зазначені особи ховаються від слідства і суду, органом попереднього розслідування вони оголошені в розшук.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення