Coca-Cola зовсім скоро знищить все людство

Спеціалісти Копенгагенського університету стверджують, що газований напій Coca-Cola може спровокувати чоловіче безпліддя та імпотенцію. До таких висновків прийшли науковці, провівши масу експериментів. Про це повідомляє сайт "Новини Тячівського Регіону"

Портал "cikavosti" повідомив, що в експерименті взяли участь 2554 добровольців. З'ясувалось, що у людей, які часто вживали Coca-Cola зменшувалась кількість сперматозоїдів у організмі. Якщо чоловік пив газованого напою не менше 1 літра в день, то протягом тривалого часу кількість сперматозоїдів знижувалась на 30%.

Крім цього, вчені дізнались, що газований напій провокує розвиток еректильної дисфункції. Але вчені припускають, що помірне вживання Coca-Cola все ж не може призвести до розвитку яких-небудь захворювань.

Раніше повідомлялося, що жінки, які мають бюст невеликого розміру часто прагнуть збільшити його хірургічним шляхом. Проте такі експерименти над собою можуть мати летальні наслідки для красунь. Експерти із Франції заявили про те, що між установкою грудних імплантів і виникненням раку існує очевидний зв'язок. Побоювання медиків стосуються ризику розвитку одного з видів раку крові - анапластичної крупноклеточной лімфоми.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення