ДБР повідомило про підозру поліцейському за смертельну ДТП на Львівщині

 УНН

Учора, 12 листопада, у Львівській області повідомили про підозру поліцейському за ДТП, у якій загинув пасажир. Про це повідомляє прес-служба ДБР.

"Слідчі теруправління ДБР, розташованого у місті Львові, повідомили про підозру у скоєнні смертельної дорожньо-транспортної пригоди слідчому одного з відділів поліції Головного управління Національної поліції у Львівській області", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що правоохоронець у стані алкогольного сп’яніння їхав за кермом автомобіля Daewoo, перевищив швидкість та наїхав на бетонну огорожу на узбіччі дороги. Внаслідок удару автомобіль перекинувся, а пасажир, який сидів біля підозрюваного, від отриманих травм помер до приїзду швидкої допомоги.

Наразі вирішується питання про обрання підозрюваному запобіжного заходу.

Відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, якщо вони спричинили смерть потерпілого).

Так, у разі доведення вини, підозрюваному загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення