Деканоїдзе повідомила про залучення ФБР до розслідування вбивства Шеремета

До розслідування вбивства журналіста Павла Шеремета залучено Федеральне бюро розслідувань (ФБР) США. Про це на брифінгу повідомила глава Національної поліції України Хатія Деканоїдзе, передає кореспондент РБК-Україна.

"Тільки що я зустрічалася з представниками ФБР в Україні, представники ФБР теж будуть задіяні в ході розслідування", - повідомила Деканоїдзе.

За її словами, на даний момент рано говорити про напрямки, в яких працює слідство.

"Ми розглядаємо всі версії, пов'язані, звичайно, з його діяльністю, та інші версії. Служба безпеки працює по своїй лінії", - додала Деканоїдзе.

Вона також зазначила, що іноземні фахівці приступлять до розслідування в найближчі дні.

"Вже завтра або післязавтра наші іноземні колеги приїдуть, щоб допомогти нам у розслідуванні. У них за напрямом вибуху дуже хороша експертиза. Ми готові надати всю інформацію, особливо огляд місця події, тому що всі деталі дуже важливі", - підкреслила Деканоїдзе.

Перед цим президент України Петро Порошенко заслухав доповідь силовиків по розслідуванню вбивства Шеремета та доручив створити оперативну групу на чолі з Хатією Деканоїдзе, а також доручив залучити до розслідування фахівців американського ФБР і Євросоюзу.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення