Декларація Порошенко: президент України задекларував будинок 5 разів - журналіст (фото)

Е-деколарування стало дзеркалом професіоналізму влади. Про це на своїй сторінці у Фейсбук написав автор та ведучий програми "Надзвичайні Новини" Костянтин Стогній.

"У суботньому випуску Надзвичайних Новин, я говорив, що Президент подасть свою декларацію одним з останніх. Хоча, повинен був би зробити це першим! І дати чіткий сигнал іншим чиновникам: "Я відзвітував перед народом. І ви тепер бігом давайте!" Але... Так треба діяти якщо це дійство з деклараціями розглядати як важливий політичний інструмент. А якщо, як шоу, то тоді все сходиться. Як вірно зауважив Сергій Коннов, президент задекларував свій будинок 5 разів. Що це означає? Що, навіть, перша особа держави не в змозі розмістити свої дані? Що всі інститути держави не здатні виконувати простих задач? Це е-декларування, як дзеркало професіоналізму влади. Весь світ вимагає, чекає і тисне. А ми то запустити вчасно не можемо, то запустимо і розуміємо, що скрізь вилазять помилки. А ці помилки дають привід недбайливим чиновникам-аферистам, коли їх притиснуть по декларуванню, у будь-який момент сказати: ой, та там же були збої і помилки! Це не я винен - це техніка дала збій!

За словами журналіста, гірко від того, що в державі не здатні виконати елементарну задачу державної ваги. Як громадяни можуть розраховувати на виконання більш складних завдань: прийняття хороших економічних Законів, подолання бідності, перемога над злочинністю, повернення на світові ринки, збереження територій або встановлення Миру?

Нагадаємо Президент України Петро Порошенко задекларував більше сотні компаній та 62 млн гривень доходу

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення