Делікатеси з ресторану сина Черновецького роздали безхатченкам Барселони

 Вести.UA

Бездомні Барселони спробували екзотичні делікатеси з ресторану "Юбарі", який фігурує в скандалі з відмиванням 10 млн євро українською мафією.

Вчора ввечері суддя розпорядився відвезти в соціальні центри допомоги нужденним все швидкопсувні продукти з елітного закладу.

Ресторан "Юбарі" слідчі називають основним місцем, де відмивалися нелегальні кошти банди українців і росіян. Офіційним власником ресторану називають самопроголошеного представника вірменської діаспори в Барселоні Армана Маиляна, а його бізнес тісно пов'язують з сином колишнього мера Києва Степаном Черновецьким.

Сьогодні під час обшуку в особняку Маиляна знайшли велику суму грошей і колекцію з 15 "Порше". А вчора в ресторані вилучали комп'ютерну техніку і документи.

Місцева преса пише, що заклад, що спеціалізується на японській кухні, був улюбленим місцем вершків суспільства. Тут бували кардинал Мартінес Сістач, баронеса Тіссен. А сам Арман Маилян хвалився своєю дружбою з бразильськими футболістами Данини Алвесом і Неймаром. Крім того, в ресторані банди Черновецького в Іспанії гуляв Мессі.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення