День відкритих дверей в Національній академії внутрішніх справ: рукопашні бої та реальна перспектива

Академія внутрішніх справ повідомляє на своїй сторінці у Фейсбук про День відкритих дверей, що відбудеться 1 березня о 15.00 годині за адресою: місто Київ, вулиця Колекторна, 4. Поліцейські нового зразка- звучить почесно, гордо та перспективно!

"Навчально-науковий інститут № 3 радо вітає всіх бажаючих його відвідати в день відкритих дверей!", - йдеться у повідомленні

Запланована цікава та різноманітна програма. На потенційних абітурієнтів чекає знайомство з вихованцями інституту, з керівництвом і самим закладом. Під час оглядової ексукрсії можно побувати у кімнаті психоемоційного розвантаження, подивитися цікавий відеофільм та взяти участь у відпрацюванні прийомів рукопашного бою

"За євростандартами щодо гендерної політики, майже третина нових поліцейських- дівчата. Вони можуть працювати у підрозділах дільничними офіцерами поліції, у дозвільній системи, у департаменті превентивної діяльної, у поліції і в охороні. Це так звані офіцери поліції - face information, тобто первинної інформації", - повідомив подробиці Дмитро Андреєв, директор навчально-наукового інституту Національної Академії внутрішніх справ. Загалом же усі випускники Академії здобувають освіту ще і юристів.

До відома: Андреєв Дмитро Володимирович — доктор юридичних наук, доцент. Державний службовець України 3 рангу. Директор Навчально-наукового інституту Національної академії внутрішніх справ. Автор більше 50 наукових статей, що регулюють соціально-правові комунікації влади й громадянського суспільства. Професор кафедри філософії права і юридичної логіки Національної академії внутрішніх справ, м. Київ. Заслужений журналіст України.

Андреєв Дмитро Володимирович

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення