Деокупація на Миколаївщині: знайдені тіла вбитих 12-ти, 14-ти та 16-річних дівчат

Поліцейські продовжують фіксувати сліди присутності окупаційних військ на деокупованих територіях. На визволеній території Миколаївщини правоохоронці провели ексгумацію тіл трьох неповнолітніх дівчат. Про це повідомили у Відділі комунікації поліції Миколаївської області.

"Слідчі слідчого управління поліції спільно з криміналістами, вибухотехніками обласного главку поліції під процесуальним керівництвом обласної прокуратури провели ексгумацію тіл трьох мешканок села Новопетрівка Широківської об’єднаної територіальної громади Баштанського району 12-ти, 14-ти та 16-ти років. У ході досудового розслідування правоохоронці встановили, що у червні під час обстрілу країною-агресором селища неповнолітні перебували на подвір’ї домоволодіння, куди влучив один із снарядів. Захоронили їх на місцевому кладовищі", - йдеться у повідомленні.

За висновками судово-медичних експертів, дівчата загинули від отриманих мінно-вибухових травм.

За фактами російської агресії проти мирного населення правоохоронці розслідують кримінальні провадження за ч. 2 ст. 438 Кримінального кодексу України "Порушення законів та звичаїв війни, поєднаного з умисним вбивством".

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення