Депутат Київради з кулаками накинувся на киянина

 Вечерний Киев

В'ячеслав Непоп, депутат від БПП і директор КП «Жилінвестбуд», накинувся з кулаками на субтильного активіста і захисника озера Качине. Про це повідомляє група "Озеро Качине" у Фейсбуці.

Дуже вже потрібно скандальному забудовнику столиці, який безсоромно користуються своїм депутатським статусом, щоб йому не заважали знищувати куточок живої природи в одному з найбільш забудованих районів Києва. Мова йде про озеро Качине на перетині вул. Здолбунівської та Григоренко.

Цей природний водоймм площею близько 2 га – родзинка забудованих висотками Позняків, місце відпочинку жителів і притулок для різноманітних видів фауни.

Поки не з'явився забудовник Непоп зі своєю компанією і не розпочав тут будівництво. Озеро оголосили болотом, качок і риб нібито не бачать, намагаються все засипати будівельним сміттям, готуючи майданчик під фундамент, а на захисників озера нацьковують титушек. Для інших озвучують слізливу версію про те, що 100 квартир в новобудові отримають жертви «Еліта-центру». Але, мабуть, нерви у депутата здають, коли він бачить, що боротьба за життя водойми розгорілася неабияка, і кияни так просто не відступлять.

Як повідомлялося раніше, Кличко чекає, поки конфлікт навколо озера Качиного вирішиться "сам собою".

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення