Депутат вкрав з бюджету 1,3 млн грн на ремонті дахів на Луганщині

У Сіверськодонецьку депутат міськради , разом із поплічниками, вкрав 1,3 млн грн бюджетних коштів на ремонті дахів

Про це повідомляє прес-служба прокуратури в Луганській області.

Повідомляється, що під час розслідування, 18 лютого 2019 року керівником прокуратури Луганської області повідомлено про підозру організатору злочинної групи – депутату Сіверськодонецької міської ради у вчиненні кримінальних правопорушень.

Крім того, у вчиненні вказаних кримінальних правопорушень у складі організованої злочинної групи слідчими слідчого управління ГУНП в Луганській області повідомлено про підозру ще трьом місцевим мешканцям.

"Депутат створив та очолив на території міста злочинне угруповання, учасники якого у 2016 році, використовуючи фіктивне підприємство, при виконанні робіт з капітального ремонту покрівлі будівель закладів освіти, об'єктів соціальної інфраструктури та 17 житлових будинків, заволоділи понад 1,3 млн грн бюджетних коштів Сіверськодонецької міської ради та в подальшому їх легалізували", - повідомляють у відомстві.

На даний час вирішується питання про обрання стосовно усіх підозрюваних запобіжних заходів у вигляді тримання під вартою.

Хід досудового розслідування перебуває на контролі керівництва прокуратури області.

"Санкція статей передбачає покарання у вигляді позбавлення волі строком від 8 до 15 років з позбавленням права обіймати певні посади або займатися певною діяльністю на строк до 3 років з конфіскацією майна", - йдеться у повідомленні.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення