Депутат ВР: Якщо люстрацію скасують, повернемося до революційних методів

 Charter97

Про це голова Комітету Верховної Ради України з питань запобігання та протидії корупції написав на своїй сторінці у соціальній мережі «Фейсбук».

«Я публічно попереджаю Президента України - якщо закон «Про очищення влади» буде скасовано, я як законодавець більше не буду витрачати час на закони", - заявив Єгор Соболєв.

"Я зосереджуся на підготовці до нового повстання, яке зупинить реставрацію системи Януковича. Однією з ключових цілей цього повстання буде набір заново всіх суддів. І покарання нинішніх злочинців у мантіях, які вже два роки знищують запит суспільства на правосуддя.

У тому числі покарання нарешті повинні понести судді Конституційного суду, які давали Януковичу диктаторські повноваження, а тепер розглядають скасування люстрації його режиму", - підкреслює депутат.

«Вони носять мантії суддів КС виключно завдяки бездіяльність ГПУ та СБУ, керівники яких призначені вами, пане Президенте. І порушена проти суддів Конституційного суду відразу після Евромайдану справу про посягання на Конституційний лад цими керівниками досі не доведена до суду. Як і справи про розстріл Небесної сотні, злочинній халатності керівників Генштабу в цій війні за Незалежність і справи про топ-корупції. Я великий прихильник еволюційних змін в Україні. Але якщо ви і ваші партнери робите такі зміни неможливими, доведеться повернутися до революційних»,- заявив Єгор Соболєв

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення