Депутат втікав від патрульних, унаслідок чого його машина загорілась

 Апостроф

Уночі проти 12 листопада в Дніпрі на проспекті Яворницького сталася резонансна дорожно-транспортна пригода.

Автівка на величезній швидкості врізалась у стовп, у результаті чого загорілась. Через пожежу автомобіль сильно постраждав і його запчастини розлетілися.

Згодом прес-служба патрульної поліції зазначила, що автомобіль рухався зустрічною смугою, відтак правоохоронці вирішили його переслідувати.

"Побачивши патрульний автомобіль, машина швидко розвернулася та спробувала сховатися на великій швидкості. Приблизно через 1-1,5 кілометра патрульні виявили білий "Мерседес", який вже врізався в електроопору. Поруч лежали два хлопця без свідомості. Працівники поліції побачили вогонь з-під капота, відтягнули потерпілих від автомобіля, викликали "швидку" та МНС", – розповіли правоохоронці.

Також зазначається, що постраждалих терміново госпіталізували до лікарні імені Мечникова. Стан водія та пасажира поки залишається невідомим.

Обставини події з'ясовуються. На місці працювала слідчо-оперативна група.

Крім того, видання підкреслює, що за кермом автівки міг бути депутат, оскільки до журналістів підійшов невідомий і почав погрожувати.

"За репортерів заступилися патрульні, внаслідок чого між правоохоронцями та чоловіком виник конфлікт. Невідомий поводився неадекватно, і поліцейським довелося застосувати силу. Як з'ясувалося в ході сварки, чоловік був озброєний", – заявляє ресурс.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення