Депутату на Київщині повідомили про підозру

Прокуратурою Київської області повідомлено про підозру депутату Васильківської міської ради. Про це повідомляє прес-служба прокуратури області.

"Прокуратурою області у кримінальному провадження, зареєстрованому за матеріалами Управління захисту економіки в Київській області, повідомлено про підозру депутату Васильківської міської ради Київської області у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч.4 ст.27 ч.2 ст.15 ч.3 ст.369, ч.2 ст.190 КК України", - повідомили у прокуратурі.

Під час розслідування встановлено, що підозрюваний, будучи керівником товариства та надаючи юридичні послуги підбурив фізичну особу до надання неправомірної вигоди судді Васильківського міськрайонного суду.

"Йдеться про суму в розмірі 800 доларів США за які, нібито, мали пришвидшити розгляд позовної заяв, однак вказані кошти підозрюваний присвоїв собі", - додали у прокуратурі.

Наразі досудове розслідування триває. Перевіряється можлива причетність до вчинення кримінальних правопорушеннь інших працівників товариства.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення