Держвиконавці продадуть столичний готель «Дружба» дешевше квартири у «хрущовці»

 Наші гроші

Відділ примусового виконання рішень управління державної виконавчої служби Головного управління юстиції у м. Києві виставив на продаж будівлю київського готелю «Дружба» за 148,99 млн грн.

Оголошення про торги опубліковано у Системі електронних торгів арештованим майном (СЕТАМ).Семиповерховий готель загальною площею 8066 кв м у доброму технічному стані розташовано по бульвару Дружби народів, 5.

Стартова ціна визначена на рівні 18 500 грн за квадратний метр, або близько $700.

Це значно дешевше від квартир у розташованих поруч будинках.

Наприклад, у панельній девятиповерхівці по Дружби народів, 3 квартиру продають по $890 за квадрат. А у п’ятиповерховій хрущовці по Дружби народів, 13 за квартиру правлять 30 856 грн, або $1180 за квадрат.

Початок електронного аукціону призначено на 9-00 п’ятниці 6 травня. Учасники можуть подавати свої заявки до 21-00 неділі 8 травня. Закінчення торгів відбудеться о 22-00 того ж вихідного дня.

Наразі на участь у торгах немає жодної заявки.У випадку, якщо аукціон не відбудеться через відсутність заявок, то продавець може оголосити ще одні торги зі ще меншою стартовою ціною.

Готель належить боржнику згідно права власності зареєстрованого за Українським ЗАТ по туризму та екскурсіях «Укрпрофтур»Виконавча служба наклала арешт на готель 18 лютого 2016 року.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення