"Діди воювали, діди заслужили": у Росії ветеранів Другої світової війни привітали горілкою і хлібом (відео)

Ветеранам Другої світової війни в Росії принесли символічні і "дуже необхідні" подарунки на честь перемоги. Проте судячи з реакції учасників війни, яким вже за сто років життя, не на такі подарунки від держави вони сподівались.

Соцмережі облетіло відео, як від губернатора Новгородської області РФ ветерану Миколі Жукову вручають набір у вигляді фляги, горілки, хліба, банки консерв, а на додачу - плед. Дідусю - 103 роки, і судячи з його реакції, не за таке майбутнє він воював.

"Фляжка - пам’ятаєте? Хліб - хліб теж піде (його дідусю поставили на стіл у алюмінієвій кружці, - Ред.). Сто грам фронтових, може побільше, консерва - як завжди на війні, плед - укриватися тепліше буде", - бадьоро примовляв чоловік у піджаку, стоячи на колінах і дістаючи з армійського мішка усе про згадку тих нищівних днів, що пережили воїни радянської армії у війні.

Коли чоловік дістав "продуктовий набір", він потягнувся за пакетом, намагаючись знайти ще й листівку "від губернатора". Поруч стояли підлеглі чоловіка - юні дівчата, що посміхались, споглядаючи цинізм вітання дідуся, який десятиліття тому воював, аби зараз жили вони.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення