"Дідусю, допоможи!": на Одещині чоловік прийшов вгамувати агресивних сватів, але став жертвою різанини (фото)

Житель Болградщини спробував зарізати тестя після сварки із дружиною. Подружжя на момент конфлікту було в стані алкогольного сп’яніння. Про випадок повідомили у поліції Одеської області.

Подія сталася днями ввечері за місцем мешкання зловмисника.

"Поліцейські встановили, що чоловік з дружиною вживали алкогольні напої і почали сваритися. Онуки, які перебували у подружжя в гостях, зателефонували другому своєму дідусю і розказали про домашній конфлікт. Той, теж перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, прийшов вгамовувати сватів, і між чоловіками зав’язалась бійка. В ході сутички господар будинку схопив кухонний ніж і наніс гостю два удари в живіт та один у груди. Потерпілий вибіг на вулицю, де його, закривавленого, побачив сусід і на власному автомобілі відвіз до лікарні", - розповіли подробиці у поліції.

З місця події поліцейські вилучили речові докази та скерували їх на експертизу, а правопорушника затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

"Слідчі під процесуальним керівництвом Болградської окружної прокуратури повідомили фігуранту про підозру за ч. 2 ст. 15, ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України, а саме у замаху на вбивство, тобто умисне протиправне заподіяння смерті іншій людині. Цей злочин карається позбавленням волі на строк від семи до п'ятнадцяти років. За клопотанням поліцейських, суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Слідство триває", - прокоментував заступник начальника слідчого відділу територіального підрозділу поліції Микола Стойнов.
Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення