Diesel почне рекламувати одяг на порносайтах

 Lenta.ru

Італійська компанія Diesel, яка спеціалізується на виробництві одягу, в новому сезоні вирішила освоїти рекламні майданчики, якими представники фешн-індустрії зазвичай нехтують. Як повідомляє Highsnobiety, продукція компанії буде представлена, зокрема, на сайті знайомств Tinder, а також на порноресурсах Grindr, Pornhub і YouPorn.

Яким саме чином реклама з'явиться на сайті для дорослих, не повідомляється. Але, як уточнює видання, таке рішення було прийнято з огляду на уподобання клієнтів.

Фірма Diesel, заснована в 1978 році, спеціалізується на випуску жіночого, чоловічого та дитячого одягу, а також аксесуарів, взуття, білизни та парфумерії. Крім того, під цим брендом продаються меблі, товари для будинку, велосипеди і мотоциклетні шоломи. Штаб-квартира компанії знаходиться в італійському Мольвене.

Назва марки була вибрана через нафтову кризу, яка вибухнула в Європі в середині 1970-х років. Після різкого зростання цін на бензин, багато людей стали використовувати більш економічне дизельне паливо.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення