Директор клініки пластичної хірургії власноруч вбила клієнтку, яка замовила ліпосакцію одразу 23 зон тіла (фото)

Петербурженка померла у РФ після того, як зробила собі ліпосакцію спини, талії, крижа, верхньої частини живота, зон галіфе, ребер (всього 23 зони), а також ліфтинг чола, брів, під бровами, скронь, підборіддя, молочних залоз та сідниць. Усе це за один раз. Про випадок пише SHOT.

Жінці було 47 років. Анна оперувалась у Санкт-Петербурзі у клініці "Абриелль", яку вибирала за відгуками, з проханням зробити собі ліпосакцію одразу кількох частин тіла. 6 вересня операцію їй зробила директор клініки Марія Бурлова (на фото праворуч).

Жінка залишилася у стаціонарі. Вже за два дні її стан почав різко погіршуватися, і вона перестала виходити на зв'язок із близькими. Лікарі клініки в цей час говорили, що з нею все гаразд і вона просто відпочиває після операції, а з донькою та чоловіком жінки спілкувалися дуже неохоче.

У результаті з'ясувалося, що у Анни анемія, її екстрено відправили до Всеросійського центру екстреної та радіаційної медицини імені Нікіфорова. Там жінка 9 вересня померла. Тепер рідні жінки звернулися до поліції, яка зараз розбирається в цій історії.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення