Директор столичного "Медмістечка" підтвердив наявність коронавірусу у 15 медпрацівників

 Укрінформ

У Київській міській клінічній лікарні № 6 назвали фейком інформацію про закриття лікарні через спалах COVID-19: захворювання виявили у 15 медпрацівників, вони знаходяться на амбулаторному лікуванні, важких серед них немає.

Про це директор Київської міської клінічної лікарні №6 Вадим Крижевський повідомив Укрінформу.

"Лікарня працює. Те, що дали в інтернеті - це повний фейк, в даний час співробітники режимі роботи. У нас в лікарні є контактні особи, які отримали позитивні результати ПЛР-тестів, це 15 осіб, які працюють у нас. З цих 15 осіб - 14 тестували у нас в лікарні, один здавав ПЛР-тест на первинній ланці. Вони всі знаходяться під нашим наглядом на амбулаторному лікуванні і зараз знаходяться в самоізоляції за місцем проживання. Важких немає. Серед тих, у кого тестування було позитивним, не тільки лікарі , а й медсестри, санітарки " , - розповів Крижевський.

Він повідомив, що починаючи з 17 березня лікарня приймала хворих на пневмонію. Всього з того часу було прийнято 112 пацієнтів з пневмоніями.

"Їм усім робили тестування методом ПЛР. Всі 112 проліковані і зараз залишилися два пацієнта, які лікуються в терапії. З 112 пневмоній 12 було позитивних, ці пацієнти переведені в інфекційні лікарні", - сказав Крижевський.

Керівник лікарні також додав, що у відділеннях, де знаходилися хворі пацієнти, проводять санацію. Всі відділення працюють. Всього в лікарні працює 690 співробітників. В даний час, за інформацією Крижевського, в лікарні перебувають 133 пацієнта.

На сьогоднішній день, за словами директора лікарні, медзаклад забезпечено засобами індивідуального захисту.

Нагадаємо, напередодні з'явилася інформація про закриття лікарні через спалах коронавірусу серед медпрацівників.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення