Директор волинського облавтодору розтратив майже 300 тис. грн – прокуратура

 УНН

Прокуратура оголосила підозру директору ДП “Волинський облавтодор” за розтрату 290 тисяч гривень державних коштів, передає УНН з посиланням на прес—службу прокуратури Волинської області.

“Прокурорами галузевого відділу прокуратури Волині та слідчим і оперативними підрозділами обласного УСБУ зібрані докази розтрати коштів у великих розмірах на ДП "Волинський облавтодор".

22 травня 2017 року, керівнику підприємства повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 191 КК України (розтрата майна у великих розмірах шляхом зловживання службовим становищем)”, — йдеться у повідомленні.

За інформацією слідства, директор ДП “Волинський облавтодор”, яке належить до сфери управління Державного агентства автомобільних доріг України, у 2015 році, діючи всупереч інтересам служби та в інтересах третіх осіб, уклав завідомо невигідний договір та здійснив закупівлю у одного зі столичних суб’єктів підприємницької діяльності фарби для дорожньої розмітки за завищеними цінами.

“Після проведення робіт з експлуатаційного утримання автомобільних доріг загального користування державного значення Волинської області, без погодження із замовником, різницю у ціні було включено до актів приймання виконаних будівельних робіт та оплачено, чим вчинено розтрату ввіреного керівнику ДП майна (коштів) у сумі понад 290 тис. грн”, — розповіли у прес-службі.

Нагадаємо, раніше, Волинську службу автодоріг звинуватили у розтраті 100 млн грн. При цьому голова тендерного комітету служби придбав минулого року шість земельних ділянок та два авто.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення