Директора вантажних перевезень «Укрзалізниці» відсторонили через ДТП

 Громадське.ТВ

Компанія всіляко сприятиме наданню медичної допомоги постраждалим, у тому числі пропонує їм пройти лікування в залізничних медичних закладах

Голова правління ПАТ «Укрзалізниця» Войцех Балчун 4 липня 2016 року відсторонив директора з вантажних перевезень і логістики Івана Федорка від виконання своїх посадових обов’язків. Таке рішення прийняте на період з’ясування обставин ДТП, що сталася 3 липня неподалік Боярки, повідомляють у прес-службі.

Нагадаємо, сьогодні вночі в ЗМІ з’явилася інформація, що на автодорозі Боярка — Забір’я сталася ДТП через виїзд на зустрічну смугу автомобіля, за кермом якого був Іван Федорко.

«Укрзалізниця в ситуації, що склалася, буде діяти виключно в рамках чинного законодавства. Подальші рішення щодо продовження трудових відносин з Іваном Федорком будуть прийняті за результатами розслідування. Укрзалізниця сподівається на об’єктивне розслідування інциденту правоохоронними органами. Вся наявна інформація вказує на те, що поведінка Івана Федорка була неприпустимою, і в цьому випадку Укрзалізницею будуть вжиті всі відповідні дисциплінарні заходи», — зазначають в прес-службі.

Укрзалізниця висловлює співчуття постраждалим у ДТП. Компанія всіляко сприятиме наданню медичної допомоги постраждалим, у тому числі пропонує їм пройти лікування в залізничних медичних закладах.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення