"Дітей ґвалтують": вчителька з України звернулися до заступника голови адміністрації Путіна, свого учня (відео)

Вчителька з Кіровоградської області та двоюрідна сестра звернулися до Дмитра Козака, заступника керівника адміністрації Путіна. Обидві зі сльозами просили путінського соратника, який народився та виріс в Україні, зупинити кровопролиття.

Вчителька Наталія Гаврилівна була класним керівником Козака. Жінка згадала, що в дитинстві однокласники та односельці звали Козака Мітею.

"Мітю, я все вам старалась пояснити, щоб ви розуміли. Поясни тепер мені, дитино: що це за війна? Кому вона треба? На коліна б перед усією Україною стала б – і просила б пробачення, що щось я не додала тобі у вихованні, щось упустила... Я не знаю, що більше сказати. Я не розумію цієї війни. І не можу зрозуміти, що ти – у протилежному таборі – іншому, ніж той, де твої однокласники, наші селяни і я теж!", – зі сльозами каже літня жінка.

У тому ж відео до Козака звернулася його двоюрідна сестра. Вона й досі живе в рідному селі. Жінка вирішила достукатися до родича та розповіла йому про жахи війни.

"У нас війна. Якщо ти можеш якимось чином допомогти нам, щоб у нас закінчилась війна... У нас дітей ґвалтують, жінок ґвалтують... Побили всі міста. Будинків немає. Люди не мають куди піти. Виїжджають, хто куди бачить. Дуже в нас тяжко... Якщо ти можеш чим-небудь допомогти нам – допоможи!" – звернулася жінка.

Сестра Козака на могилі бабусі попросила його заради її пам'яті допомогти завершити війну.

Відеозвернення з'явилося у мережі.

Нагадаємо, що заступник голови адміністрації президента РФ Дмитро Козак народився у селі Бандурине на Кіровоградщині.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення